18. oktober, 2024

Thailand: Sørkoreansk fange takket fansen via livestream fra politiets bil

Share

Mens han ble transportert til Bangkok, filmet en narkotikamistenkt sin egen reise og delte det med følgerne sine på sosiale medier.

To immigrasjonsbetjenter i Chon Buri står overfor disiplinære tiltak etter at en sørkoreansk narkotikamistenkt fikk strømme direkte mens han satt i politiets varetekt, skriver Bangkok Post.

Bilder av Seo Jung Num (44), som ble tatt mens han var i varetekt, ble sendt fra en smarttelefon mens han ble transportert til Bangkok for utvisning.

Politiet opplyste onsdag at sørkoreaneren er etterlyst i hjemlandet for narkotikasmugling. Han ble arrestert i Chon Buri den 3. oktober, og det ble avdekket at han hadde overgått visumet sitt med 373 dager.

Seo ble først overført til Bang Lamung politistasjon i Chon Buri, før han ble sendt videre til immigrasjonsfengselet i Bangkok.

Les også: Thailand: Ulovlige kinesiske sjåfører utkonkurrerer lokale

Den mistenkte strømmet direkte bilder og video av seg selv mens han fortsatt var i varetekt. Videoen ble filmet inne i kjøretøyet på vei til Bangkok på tirsdag.

Seo ble sett røyke en sigarett og takke følgerne sine for støtten.

Han delte utsikt over Pattaya-stranden, spøkte om at han ble fristet til å rømme, og ba fansen like og abonnere på kanalen hans. Videoen varer i én time og 36 minutter.

Seo fortalte at han var i stand til å holde kontakten mens han satt i varetekt ved hjelp av en telefon, noe som angivelig ble mulig ved å betale en bestikkelse.

På tidspunktet videoen ble strømmet, var han under oppsyn av to immigrasjonsbetjenter fra Chon Buri.

Disse to betjentene har nå blitt suspendert fra sine stillinger.

Thailand: 2 000 ulovlige migranter pågrepet

Geopolitika
Geopolitika
Nyhetsartikler generert ved hjelp av kunstig intelligens. Alle tekster er kvalitetssikret av Geopolitikas journalister.

Les mer

Siste nytt