3. oktober, 2024

Ukraina avslører «motorsykkelkirkegård» etter mislykket russisk angrep

Share

Ukrainas motstandsdyktighet blir igjen demonstrert i nylige bilder som avslører et ødelagt russisk angrep, komplett med en uventet samling av ødelagte motorsykler.

Ifølge Defence-blog har den 58. separate motortransportbrigaden i Ukraina offentliggjort slående opptak som viser ettervirkningene av et mislykket russisk angrep. Videoen, som er delt på sosiale medier, avdekker omfattende ødeleggelse, inkludert en stor mengde ødelagte russiske pansrede kjøretøy og bokstavelig talt en kirkegård av motorsykler benyttet av russiske styrker under angrepet.

Les også: Ukraina-krigen i utlandet: Jakten på russiske soldater i Sør-Syria

Opptakene avslører den alvorlige situasjonen russiske tropper står overfor, som har måttet ty til motorsykler på grunn av en mangel på pansrede kjøretøy. Scenen er beskrevet som et «sant helvete» med hauger av vrakede motorsykler og tallrike tap.

Denne desperate taktikken markerer en markant endring fra tidligere russiske strategier, som inkluderte bruk av lette transportkjøretøy, strandbiler og til og med modifiserte golfbiler for angrep. Bruken av motorsykler understreker de betydelige logistiske og utstyrsutfordringene som de russiske styrkene nå står overfor.

Ukrainske styrker fortsetter å å slå tilbake russiske fremstøt til tross for de stadig utviklende taktikkene til deres motstandere.

Armata i Limbo: Ukraina avslører skjebnen til Russlands toppmoderne stridsvogn

Geopolitika
Geopolitika
Nyhetsartikler generert ved hjelp av kunstig intelligens. Alle tekster er kvalitetssikret av Geopolitikas journalister.

Les mer

Siste nytt